Türkiyenin paylasım platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin paylasım platformu

Şuan sınırlı şekilde forumumuzdan yararlanabiliyorsunuz..Sınırsız erişim için Lütfen KAYIT olunuz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Forumdan Ayrılma Muhabbetleri

YazarMesaj
BODYGUARD
|----- PATRON-----|
|----- PATRON-----|
BODYGUARD

Forumdan Ayrılma Muhabbetleri Empty
MesajKonu: Forumdan Ayrılma Muhabbetleri   Forumdan Ayrılma Muhabbetleri Icon_minitimePaz 27 Ara. - 10:24:51

Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben \"aptal olmayan sarışın\" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..

Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

Admin: Forumumdan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Muhalif: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumu adam edemedim.Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum.Admin ve modlarıda şiddetle kınıyorum..

Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım

Duygusal:ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..

Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim

Depresyona giren: Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı

Forumdan Ayrılma Muhabbetleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» mod muhabbetleri