Türkiyenin paylasım platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin paylasım platformu

Şuan sınırlı şekilde forumumuzdan yararlanabiliyorsunuz..Sınırsız erişim için Lütfen KAYIT olunuz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Çok istiyorum

YazarMesaj
BODYGUARD
|----- PATRON-----|
|----- PATRON-----|
BODYGUARD

Çok istiyorum Empty
MesajKonu: Çok istiyorum   Çok istiyorum Icon_minitimePaz 27 Ara. - 10:15:44

çok istiyorum

***röntgen çektirirken poz vermek istiyorum

***annemin bulduğu kızla sözlenmek sözümden dönerek görücü usülü kavramının ne kadar göreceli olduğunu anlamak istiyorum

***bir hatuna hapşırırken aşık olmak istiyorum yoksa daha doğal bi an yakalayabileceğimi zannedemiyorum

***tiyatro oyuncusu olup komedi sahnesinde osssurup komediyi yaşatmak istiyorum

***memleketin meyhanelerden doğru yönetilmesini istiyorum

***sahnede testislerini tutan ceza nın sahnesine klozet koyarak protesto etmek istiyorum

***saçını süpürge eden kadınların gidip saçı süpürge ettiren erkeklerin geri gelmesini istiyorum

***annam gibi bi kıza aşık olup babam gibi kodummu oturtmak istiyorum

***Ajdarın evrim teorisinin ispatlarından kabul edilmesini istiyorum

***kalitesiz içkilerden zehirlenip hastanede panzehir olarak damardan viski enjekte edilmesini istiyorum

***semazenlerin merkezkaç kuvvtiyle göğe yükselmesini ve hakettiği saygınlığı görmelerini kazanmalarını istiyorum

***çetecilikle ilgili bir bakanlık kurulmasını ezilmiş görüntü verenlerin mecliste kendini hissettirmelerini istiyorum

***şoförler ve otomobilciler fedarasyonunun sahneleri parsellemesini müzik camiasına mankenlerden daha fazla katkıda

bulundukarını ispatlamasını istiyorum

***sibel canın lord of the g strings ilan edilmesini ve lerzan mutlunun sadrazam ayşe hatun önalın sadraazamın sol kolu olmasını istiyorum

***kapalı mekanlarda sevişenlerin sigara içmeye azmettirici olarak yargılanmalarını istiyorum....

Çok istiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Üye Adımı Değiştirmek İstiyorum? DiyenLer..