çok istiyorum
***röntgen çektirirken poz vermek istiyorum
***annemin bulduğu kızla sözlenmek sözümden dönerek görücü usülü kavramının ne kadar göreceli olduğunu anlamak istiyorum
***bir hatuna hapşırırken aşık olmak istiyorum yoksa daha doğal bi an yakalayabileceğimi zannedemiyorum
***tiyatro oyuncusu olup komedi sahnesinde osssurup komediyi yaşatmak istiyorum
***memleketin meyhanelerden doğru yönetilmesini istiyorum
***sahnede testislerini tutan ceza nın sahnesine klozet koyarak protesto etmek istiyorum
***saçını süpürge eden kadınların gidip saçı süpürge ettiren erkeklerin geri gelmesini istiyorum
***annam gibi bi kıza aşık olup babam gibi kodummu oturtmak istiyorum
***Ajdarın evrim teorisinin ispatlarından kabul edilmesini istiyorum
***kalitesiz içkilerden zehirlenip hastanede panzehir olarak damardan viski enjekte edilmesini istiyorum
***semazenlerin merkezkaç kuvvtiyle göğe yükselmesini ve hakettiği saygınlığı görmelerini kazanmalarını istiyorum
***çetecilikle ilgili bir bakanlık kurulmasını ezilmiş görüntü verenlerin mecliste kendini hissettirmelerini istiyorum
***şoförler ve otomobilciler fedarasyonunun sahneleri parsellemesini müzik camiasına mankenlerden daha fazla katkıda
bulundukarını ispatlamasını istiyorum
***sibel canın lord of the g strings ilan edilmesini ve lerzan mutlunun sadrazam ayşe hatun önalın sadraazamın sol kolu olmasını istiyorum
***kapalı mekanlarda sevişenlerin sigara içmeye azmettirici olarak yargılanmalarını istiyorum....