Türkiyenin paylasım platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin paylasım platformu

Şuan sınırlı şekilde forumumuzdan yararlanabiliyorsunuz..Sınırsız erişim için Lütfen KAYIT olunuz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

85 Yaş Fıkrası Okumayan Komediyi Kacırır

YazarMesaj
BODYGUARD
|----- PATRON-----|
|----- PATRON-----|
BODYGUARD

85 Yaş Fıkrası Okumayan Komediyi Kacırır Empty
MesajKonu: 85 Yaş Fıkrası Okumayan Komediyi Kacırır   85 Yaş Fıkrası Okumayan Komediyi Kacırır Icon_minitimeCuma 18 Ara. - 20:21:41

85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısındabeklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle birbakındıktan sonra yaşlı adama sorar-"içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"A-"Evet, eşim."D-"Ama bayan 25 yaşlarında..."A-"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamazmıyım yani?"D-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de."A-"Nesi varmış dedenizin?"D-"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı.Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı.Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapmadedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisiisrar etti ve hazırlandı.Eee, tabi yaşlıl ık, çıkarken tüfek yerine baston aldıeline.Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yolyürüdükten sonra bir geyik gördük.Dedim ya, dedemyaşlı.Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonlaateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."A-"Olur mu, başkası vurmuştur onu."D-"Ben de onu demeye çalışıyorum..

85 Yaş Fıkrası Okumayan Komediyi Kacırır
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Okul fıkrası
» Türkiyede Yılın Fıkrası Seçilmiş..