| Bel altı fıkralar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
/~CHeSTeR~\ |----- PATRON-----|
Mesaj Sayısı : 493 Kayıt tarihi : 11/12/09 Yaş : 35 Nerden : AdaNa
| Konu: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:09:23 | |
| Salak Ögrenciler Egitmen doktor senenin ilk gunu tip fakultesi ogrencilerini etrafina toplamis bir kadavranin basinda derse baslamis. Bakin arkadaslar, tum doktorluk hayatinizda dikkat etmeniz gereken iki nokta vardir. 1. Kesinlikle ve kesinlikle igrenmeyeceksiniz... der ve parmagini kadavranin kicina soktuktan sonra parmagi agzina sokar ve ogrencilere donup hadi bakalim aynisini yapin sirayla der. Ogrenciler sirayla ayni hareketi tekrarlarlar bitince.... doktor konusmasina devam eder. 2. onemli nokta ise DIKKAT"dir.. Ben biraz once kadavranin kicina isaret parmagimi, agzima orta parmagimi sokmustum ..... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:11:53 | |
| uzun burun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bir tane adam varmış. Nişanlıymış ve askere gitmiş. Orada resim çektirip nişanlısına ve annesine gönderecekmiş. Annesine belden üstünü, nişanlısına belden altını gönderecekmiş. Fakat resimler ters gitmiş.
Adam askerden gelince annesine sormuş;
“Resimler nasıldı?”.
Annesi “Saçını ortadan ayırınca, burnun çok uzun çıkmış”demiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:13:52 | |
| Açık büfe | Dort yakisikli, Amerika'da bekar barlarindan birine gitmisler.Yalniz insanlar, yalniz gecelerinde bir seyler bulabilmek icin giderler bu barlara.. Onun icin adi -"Bekar Bari"dir zaten..
Masaya oturmuslar ki, yan masada muhtesem bir kadin..Boyle bir kadin nasil yalniz kalabilir. Masalarina davet etmisler.. Ickiler, sohbet ve delikanlilarin, iclerinden geceni aynen disa vuran gozleri..
Kadin : -"Anliyorum, hepiniz geceyi benimle gecirmek icin can atiyorsunuz, ama dordunuzle birden olmaz. Icinizden birini secerim, isterseniz"
demis..
-"Kabul" demis delikanlilar.."Nasil sececeksiniz?.."
-"Teskilatlarinizi goreyim" demis kadin.. Dordu de teskilatlari masanin uzerine uzatmislar.Kadin inceleye dursun, barin kapisindan iceri iki escinsel girmis. Salonun ote yaninda bir masaya oturmuslar. Birisi
-"Ben soyle bir bakayim bakalim etrafa, ne var ne yok" diye dogrulmus. Dolasirken, uzerinde dort teskilat masayi gormus.Kosarak arkadasinin
yanina donmus..
-"Kalk, cabuk kalk, hemen obur tarafa gidelim.."
"Ne var" demis, oturan escinsel."Ne var, bu heyecan ne?.."
"Daha ne olsun orda açık bufe var!.." |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:15:06 | |
| 69 | Temelin karisi bi filmde 69 pozisyonunu gorur ve denemek ister.
Gece temele sorar :
-"69 yapalim mi?"
Zavalli Temel de bilmiyordur. Kadin anlatir ve pozisyon alirlar daha sonra
Fadime osurur, temel ses cikarmaz, fadime bi daha osurur temel gene susar.
"Ya sabir!" der icinden, Fadime gene osurunca temel dayanamaz:
-"Ula buna 66 kez daha dayanamam daaaa." |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:19:05 | |
| seni seviyorum | Hapisane kaçkını bir adam önüne cikan bir eve girer ve yataklarinda uyumakta olan bir cifti esir alir. Adami bir sandalyeye, kadini da yataga baglar.
Bir an etrafina bakinip kadinin ustune atlar ve boynunu opmeye baslar. Aradan bir dakika bile gecmez, mahkum yeniden ayaga firlar ve odayi terkeder.
Bunun uzerine adam karisiyla konusmaya baslar: \"Sevgilim, bu adam yillardir kadin gormemis. Boynunu nasil optugunu gordum. Sanirim geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasini sagla ki burdan sag cikabilelim. Unutma ki hayatimiz buna bagli. Dayanikli ol ve unutma, seni seviyorum!\"
Kadin bu sozler uzerine gulumser ve sakince konusur: \"Haklisin sevgilim bu adam yillardir kadin gormemis ama o sirada benim boynumu opmuyor, kulagima senin cok yakisikli oldugunu, seni cok begendigini soyluyordu. Hemen ardindan da bana vazelinin banyoda olup olmadigini sordu. Dayanikli ol ve unutma, ben de seni seviyorum!\" |
| |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:21:29 | |
| ağzımdan aldın | birgün iki kafadar yolda gidiyormuş karşılarına iki tane fıstık gibi kadın gelmiş soldaki adam demişki -mafoldum... -soldaki karım, sağdaki sevgilim diğer adam hiç uslubunu bozmadan -ağzımdan aldın -tam ben söyleyecektim ya... |
En son Admin tarafından Salı 15 Ara. - 21:22:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:22:38 | |
| Bacanak | Evli olan adamin baldizi yatiliya misafir gelmis. aksam hos sohbet derken adam ve karisi yatmis. gece adam karisini s*kerken baldizi tuvalete kalkar ve kapidan bunlarin sesini duyup kapidan bunlari izler.
kiz okadar azarki buzdolabindan bir salatalik alir ve onunla kendini tatmin etmeye başlar. tuvalete giden enistesi baldizini görür ve sesini cikarmadan yatar.
sabah kiz ve ablasi erken kalkarlar ve kahvalti hazirlarlar. domates salata peynir zeytin gibi. adam mutfaga gelince karisini öpüp günaydin karicigim der baldizini öpüp günaydin baldiz der. sofrada salatayi görünce sanada günaydin bacanak der. |
En son Admin tarafından Çarş. 16 Ara. - 20:26:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:24:51 | |
| 10 dolar | Adamın biri işine giderken boş bir binanın önünden geçer ve bu sırada gözüne şu yazı takılır. 'Giriş 10 dolar'. Şaşırır boş bir bina içinde ne olabilirki diye merak eder. Tabi bu arada cebindede sadece 10 doları vardır. Ama merakını yenemez ve içeri girer. Bomboş bir oda ve odanın ortasında bir keçi. Çok sinirlenir. Keçiyi yakalayıp bi güzel *iker. Ertesi gün yine aynı binanın önünden geçer ve bir grup insanın binanın arka tarafına doğru gittiğini görür. Herkesin küçük bi delikten içiri baktığını görünce yine dayanamaz bende bakacağım der ve bide ne görsün. Bi adam bi adamı *ikiyor. - Ulan ibnelere bak be. Hiç ahlak kalmadı derken kalabalıktan biri yüksek sesle: - Birader sen ne diyosun bu bişeymi dün adamın biri keçiyi *ikiyodu. |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:26:44 | |
| iki rahibe | İki rahibe varmış biri matematikçi biri mantıklı... Bunlar bir akşam karanlıkta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantıklıya dönerek ; -Yaklaşık 20 dakikadır bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklaşıyor şu anda aradaki mesafe 50 metre, der. Bunun üzerine mantıklı rahibe bunun tek mantıklı açıklaması olabileceğini ve adamın kendilerine tecavüz edeceğini ve daha hızlı yürümeleri gerektiğini belirtir. Rahibeler daha hızlı yürümeye başlarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe: -Adam da hızlandı ve aradaki mesafeyi kapatıyor, şu anda 30 metre arkamızda... -O zaman mantık olarak koşmamız gerekir. Rahibeler koşmaya başlar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe -O da koşuyor ve arayı kapatıyor şu anda mesafe 10 metre... -O zaman mantık olarak bizi yakalayacak birimiz sağa diğerimiz sola saparak kiliseye ulaşmaya çalışalım en az birimiz kurtulur. Ve matematikçi sağa doğru koşmaya mantıklı sola doğru koşmaya başlar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulaşır ve telaş içinde beklemeye başlar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantıklı rahibe gelir. Matematikçi sorar ; -Ne oldu ne yaptın ? -Adam beni takip etti artık mesafe üç-beş adıma kadar azalmıştı, mantık olarak daha fazla koşmanın anlamı yoktu... -Eeee... -Mantık olarak ben durdum adamda durdu. -Sonra... -Mantık olarak ben eteğimi kaldırdım oda pantolonunu indirdi. -Peki daha sonra.... -Daha sonra ne olacak eteğini kaldırmış bir rahibe pantolonunu indirmiş bir adamdan DAHA HIZLI KOŞAR... |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:28:42 | |
| Sözlü | Ogretmen sinifda sozlu yapiyormus.Onlerde oturan Ayse'yi kaldirmis.. OGRETMEN:Soyle bakalim kizim bir otobusde gidiyorsun hava cok sicak ne yaparsin? AYSE:Otobusun camini acarim hocam OGRETMEN:Peki disardan gelen hava basincini olcebilirmisin? AYSE:Hayir hocam. OGRETMEN:otur sifir Ogretmenin gozune ortalarda oturan Ali ilisir bu sefer.. Soyle bakalim Ali bir otobuste gidiyorsun,hava cok sicak ne yaparsin? ALI:Otobusu tavanini kaldiririm hocam? OGRETMEN:Peki tavandan gelen hava basincini olcebilirmisin? ALI:Hayir hocam. OGRETMEN:Otur sifir. Sirada en arkada kosede oturan sinifin yaramaz cocugu Metin vardir. OGRETMEN:Soyle bakalim Metin bir otobuste gidiyorsun hava cok sicak ne yaparsin? METIN:Ceketimi cikaririm hocam. OGRETMEN:Olum hava cok sicak dedim. METIN:Gomlegimi cikaririm hocam. OGRETMEN:Olum kizdirma beni hava cok sicak ceketini de gomleginide cikarttin ama hala terliyorsun. METIN:Pantolonumu ve ic camasirlarimi cikaririm hocam. OGRETMEN:Olum herseyini cikarttin ama hala terliyorsun ne yaparsin? METIN: *otumu *iktiririm ama o camla tavani actirmam hocam.
|
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:30:34 | |
| Ucakta giderken | Bir gün bi uçakta fransiz,ingiliz,alman,rus,iranli,hollandali ve türk laylaylom gidiyolarmis. Neyse uçak rotasini takip ederek giderken ingilterenin üstünden geçiyo.Ingiliz söyle bi asagilari süzüyo ve lafa giriyor : - Arkadaslar,burasi benim memleketim ingiltere.Bizim diyo biramiz acaip meshurdur sahane biralar üretiriz içmelere doyamazsiniz.. Neyse ingiltere bitiyor fransa nin üstünden geçiyo ve fransiz daliyo: - Burasi da fransa bizim kizlarimiz meshurdur öpmelere kiyamazsin. Derken almanya ya geliyo uçak alman bi iç çekiyo .. - Hey gidi memleket diyo biz diyo bi arabalar üretiriz binmelere kiyamazsiniz.. Sonra efenim geliyo hollanda ya hollandali bakiyro sööyle bi asagiya: - Burasi da hollanda diyo ah o güzel evler diyo bizim evlerimiz meshurdur... Uçak geçiyor rusyaya sonra (nasil bi rotaysa artik): - Rus bakiyo assaa bizim diyo kgb miz meshurdur dünya da sinek havalansa haberdardir... Sonra irana dönüyo uçak iranli bakiyo söyle bi göz süzerek: - Abiler diyo burasi da iran bizim de halimiz meshurdur diyo yumusaciktir.. geldik türkiye ye.. - Türk bakiyo abi assa düsün düsün nerden baslasamki (o kadar çok meshur seyimiz var ki en orjinalini söölemeliyim diye) hah buldum diye düsünüyo ve basliyor anlatmaya... - Arkadaslar diyo burasi türkiye.Bizim diyo delikanlimiz çok meshurdur.Oyleki alir fransizin kizini, içer ingilizin birasini ,atar almanin arabasina ,götürür hollandalinin evine ,yatirir iranlinin halisina , çatir çatir s.ker , kgb nin de bi s.kimden haberi olmaz.....:-)) |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Salı 15 Ara. - 21:31:46 | |
| Rahibe | Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe: -Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki diyor. Rahip soruyor: -Neden ona o.... çocuğu diyorsun? -Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor. Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş: -Böyle mi? -Evet! -Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım! -Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor. Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş: -Böyle mi? -Evet! -Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez. -İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni. Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor; -Böyle mi? -Evet diyor yeniden rahibe. Rahip: -Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil. Rahibe bu sefer bağırıyor: -Ama o AİDS'liymiş. -Vay o..... çocuğu! |
| |
|
| |
chester Yeni Üye
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Çarş. 16 Ara. - 17:20:36 | |
| hepsi çok güzelllllll tskler paylasım için [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
BODYGUARD |----- PATRON-----|
Mesaj Sayısı : 956 Kayıt tarihi : 11/12/09 Yaş : 39 Nerden : Gönüllerden xD
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Çarş. 16 Ara. - 18:28:50 | |
| Paylaşım güzel emeğine sağlık devamını bekliyoruz..
En son BODYGUARD tarafından Paz 17 Ocak - 1:49:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Çarş. 16 Ara. - 20:22:54 | |
| | |
|
| |
salih_samet Yeni Üye
| Konu: Geri: Bel altı fıkralar Çarş. 16 Ara. - 20:28:25 | |
| Paylaşım için teşekkürler.. | |
|