3 bitin Öyküsü (kopma garantili)
3 bit bir gun bir kadının göbeğinde toplanmışlar. bitlerden birisi demişki: biriniz yukarı, biriniz arkaya, ben ise alt tarafa gideceğim. Yarım saat sonra aynı yerde bulusalım. ne gördüğümüzü birbirimize anlatırız demiş.
Yarım saat sonra bulusmuslar
yukarıya çıkan bit, iki tane dağ vardı. kocamandı çıka çıka bitiremedim yoruldum geri döndüm demiş.
2. bit ben ise koskocaman iki dağ arasında sıkıştım. birde zort diye bir sesten sonra bir korku geldiki sormayın demiş!
3. bite sıra gelince ee sen niye böyle sırılsıklamsın demisler?
Aşağıya inince bir ormanın içinde kayboldum, derken karsıma kocaman bir yılan çıktı. neyseki bir mağara buldum ve içine saklandım.
gitti geldi yakalayamadı, gitti geldi yakalayamadı bir sure boyle...
baktı olacak gibi değil tükürüp kaçtı pe**venk!!!
Temel'i yılan sokarsa
Temel ile Dursun tarlada çalışırken Temel 'i pen**den yılan sokmuş. Dursun hemen koşarak telefonda doktora :
> " Temel'i yılan soktu ne yapalım? " demiş.
> Doktor da: -"yılan sokulan yeri emip emip tükürün" demiş.
> Dursun Temel' in yanına gitmiş,
> Temel merakla : -" Doktor ne dedi? " demiş.
> Dursun cevap vermiş :
> -"Ölsün pe***enk dedi."
> BARMENLE İDDİA
> Barda uzun süre tek başına içki içen adam bir süre sonra barmene:
> ‘Biliyor musun, ben sol gözümü ısırabilirim’ demiş.
> Doğal olarak barmen buna inanmamış. 50 TL’ye iddiaya girmişler.
> Adam, takma olan sol gözünü çıkarmış; ısırmış
> ve barmenin hayret dolu bakışları arasında parayı cebine atmış.
> Bir kaç kadeh daha içtikten sonra adam gene barmene dönmüş
> ve ‘Biliyor musun’ demiş; ‘ben sağ gözümü de ısırırım!’
> Adamın tavırlarından kör olmadığını; dolayısıyla öbür gözünün de
> takma olamayacağını düşünen barmen, parasını kurtarabilmek
> umuduyla hemen 50 TL’ye iddiaya girmiş.
> Adam sakin sakin takma dişlerini çıkarıp sağlam olan sağ gözünü de ısırmış.
> Aradan bir kaç saat geçince, müşteri barmene ’kaybettiğin paraları kurtarmak için
> sana bir fırsat vermek istiyorum’ demiş.
> ‘100 TL’ye iddiaya girerim ki bu oturduğum yerden barın ortasına koyacağın bir şişenin içine bir damla bile etrafa sıçratmadan işeyebilirim. Barmen uzun uzun bu işin altında nasıl bir üçkâğıt olabileceğini düşünmüş, bulamamış
> ve iddiayı kabul etmiş. Salonun ortasına bir şişe yerleştirmişler
> ve adam işemeye başlamış. Değil etrafa bir damla damlatmamak, ortalığı tam anlamıyla berbat etmiş.
> Barmen paralarını kurtarmanın sevinciyle olduğu yerde zıplamaya başlamış.
> Biraz sakinleşince adama dönüp:
> ‘Kesinlikle kaybedeceğini bile bile neden böyle bir iddiaya girdin?’ diye sormuş.
> ‘Kaybettiğimi de nerden çıkardın?’ demiş adam.
> ‘Şu karşı masada oturan iki asık suratlı adamı görüyor musun?
> İşte onlarla ‘‘barın orta yerine işerim, barmen de sevinçten zıplar’’diye 1000 TL’ye iddiaya girmiştim’.
1.BAYAN "HARBI KIZ"
Sunlari soyler:"Ahh box macina bilet mi aldin!! Harikasin beee !!!!"
Halk arasinda su isimlerle bilinir delikanli Kiz,Baci
Avantajlari: Kafadengi, eglenceli
Dezavantajlari: Bu tipler genellikle erkek gibi yapili güclü kuvvetli olurlar..Kafasini bozarsaniz hakkinizda hayirlisi olsun
2. BAYAN "CIYAK CIYAK"
Sunlari soyler:"Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaaaaa!!!!! Cabuk soyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn!!!!!!!!!" Halk arasinda su isimlerle bilinir: Cadaloz,Basbelasi
Avantajlari: Kendince size ilgi gösteriyo iste daha ne
Dezavantajlari: Sürekli kafaniza biseyler firlatir ucan tekme savurur her tarafinizi paralar
3. BAYAN "MIZMIZ"
Sunlari soyler:"Aaah basim.. ayagim... ayyy
mideme agri saplandi.." Halk arasinda su isimlerle bilinir: Miyminti, uyuntu,karinagrisi
Avantajlari: Sayesinde anatomi ve tip bilginiz gelisir
Dezavantajlari: Bulasicidir!
4.BAYAN "PATRON"
Sunlari soyler:"Cabuk kalk!! O kravat olmamis cikar baska bitane tak!! Saclarini biraz kestir!! Git para kazan!!!!" Halk arasinda su isimlerle bilinir çokbilmis,Müdire Hanim,Diktatör,Terminatör (!!!!)
Avantajlari: Cogunlukla dogrulari soyler
Dezavantajlari: Yahu dogrulari soylese ne oluuuuur soylemese ne oluuur...
5. BAYAN "KARARSIZ"
Sunlari soyler:"Ay ben ne yapsam.. isten ayrilsam mi..evi degistirsem..sac rengimi degistirsem..yoksa böyle iyi mi.. ayyy ya daha kotu olursa.." Halk arasinda su isimlerle bilinir: Bayan Panik,Bayan Kriz
Avantajlari: Kolay ikna edilir,kolay sakinlestirilir
Dezavantajlari: 2 dakika sonra hersey yeniden baslar
6. BAYAN "VAHŞİ"
Sunlari soyler:"Bak ne diyorum..gel senle bi
güzel kafalari cekelim ve sonra caddenin ortasinda seviselim..daha once yaptim,harika biseydir!!" Halk arasinda su isimlerle bilinir: Cilgin,Hizli Kiz
Avantajlari: Her an herseye hazirdir
Dezavantajlari: Güvenilmezdir.. her an sizden baskasina gitmeye de hazirdir
7. BAYAN "DONUK"
Sunlari soyler:"Ne anliyosun bu cizgi filmlerden,bu abuk fikra karikatürlerden..ne cocukca seyler bunlar.." Halk arasinda su isimlerle bilinir: Ruhsuz,Soguk,Buz Kalibi
Avantajlari: Hayatinizda oldugu sürece, arkadaslarinizin sizin icin endiselenmesini saglar......
Dezavantajlari: ......tabii "arkadas"diye biseyiniz kalmissa
8. BAYAN "RUYA KIZI"
Sunlari soyler:"Seni herseyinle cok seviyorum benim yakisikli,akilli,tatli sevgilim..seninle cilginlar gibi sevismek,seni cok mutlu etmek istiyorum"
Halk arasinda su isimlerle bilinir: Tanriça,Kanatsiz Melek
Avantajlari: Eglenceli,akilli ve essizdir
Dezavantajlari: Ya hic karsiniza cikmaz ya da karsiniza ciktiginda cok gectir
3 genç kız..
Üç kiz ölmüs, cennetin kapisinda siraya girmisler. En büyük melek, kizlari karsilamis ve sormus:
-"Cennetin kapisinidan girmeden önce size küçük bir sorum var. Hayattayken iyi kizlar miydiniz?"
Ilk kiz atilmis:
-"Sayin melek hazretleri! Inanin ben daima iyi bir kiz oldum. Evlenmeden önce kimseyle olmadim gibi evlendikten sonra da olmadim"
Büyük melek yardimcisina donmus:
-"Tamam bu kiza altin anahtari verin"
Ikinci kiz;
-"Sayin melek hazretleri! Ben evlenmeden kimseyle olmadim ama evlendikten sonra dayanamadim!"
-"Bu kiza da gümüs anahtari verin" demis melek hazretleri.
Sira üçüncü kiza gelmis;
-"Sayin melek ben her önüme gelen erkekle evlenmeden önce ve sonra doyasiya birlikte oldum" demis...
Büyük melek söyle bir saginaa ve soluna baktiktan sonra yardimcisina fisildamis:
-"Buna da benim odanin anahtarini verin"