Türkiyenin paylasım platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin paylasım platformu

Şuan sınırlı şekilde forumumuzdan yararlanabiliyorsunuz..Sınırsız erişim için Lütfen KAYIT olunuz..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

odamın kuralları xD

YazarMesaj
BODYGUARD
|----- PATRON-----|
|----- PATRON-----|
BODYGUARD

odamın kuralları xD Empty
MesajKonu: odamın kuralları xD   odamın kuralları xD Icon_minitimePerş. 7 Ocak - 21:36:14

odamın kuralları**

*odan kattiyen toplanamaz

*hiç bir eşyam çıkartılamaz

*18 yaşından büyükler bu odaya giremezgirse çıkamaz çıksa iflah olmaz

*odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz

*az da olsa ders çalışma ihtimalim olabilir

*odama giriş çıkışlar karne günleri ummuma kapatılmıştır.ikinci bir yaz tatiline kadar.umumi yas ilan edilmiştir.

*eve geç gelmem yasaklanamaz.odama dilediğim saatde girerim.pencereden girmeye zorlamayın kalbimi ve bacağımı kırmayın.

*odama az bir süre park ediniz .zira ziyaretin en güzeli en kısa ve hediyeli olanıdır..xD

*harçlığım her ayın ilk beş günü içerisinde nakit ödenmelidir.vadeli çek senet ve avans öpücüğü kabul edilmez.

* uykum bölünemez.

*kapı yüzüme çarpılamaz

*odamda geleneksel görgü kuralları geçer…………..ufak ufak gider.

*asla kapımı vurmadan girmeyin. Yoksa ben sizi vurabilirim.

*odamın sınırları içerisinde şahsımla ilgili sorulara “sana ne?” yanıtının hak ve yetkisi yalnız bana aittir.

*odam dağınık görünsede çooook düzenlidir. Savrulmuş sandığınız bir kazak aslında bir iç çamaşırımı kapatmıştır.

*odamdan yükselen feryatlar gürültü değil rock müziktir. Müzik eleştirmeni olmanız zevklerime çengel teşkil etmez.xD

KURALLARA UYALIM!!!!!!!!!!!!!!!!

odamın kuralları xD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kompozisyon Kuralları
» FORUM KURALLARI
» Kompozisyon Kuralları
» Tanışma Bölümü Kuralları.!Lütfen okuyunuz..